GNU/Linuxwerkgroep bijeenkomst.

Op 26 juli kwam de GNU/Linuxwerkgroep fysiek bijeen voor de eerste keer in 16 maanden te Reet. De organisatie verliep snel en na een vraag aan mijn ex werkgever, ik ben op pensioen sinds 1 februari dit jaar, was een lokaal vlug ingevuld. De dinsdag daarvoor ben ik gaan kijken wat nodig was voor voor de bijeenkomst zoals voeding snoeren en verdeelblokken, internet en Wifi materiaal enz.

Op aanduiding van Karel werd maandag-avond genomen om in lijn te blijven met de dagen op onze computerclub Monitor. Dan kwam de vraag aan de leden welke dag ze zouden wilden komen, voorstel was maandag-avond 26 juli of 2 augustus en de meeste stemmen zouden bepalen wanneer.

Het werd de 26ste, gestart werd om 18u tot 22u, enkele leden waren al om 17u30 aanwezig op de parking, hongerig naar de samenkomst. Gastvrouw Chantal ontving ons zeer charmant en voorzag ons van een natje en droogje aan democratische prijzen. Negen leden en een gast Luc, met de laptop onder de arm, waren op appel en er werd zoals altijd over van alles gepraat en geholpen met problemen. Via Jitsi, was er zelfs nog een 10e gast, Rudy, die (virtueel) aanwezig was omdat hij, tot zijn spijt niet aanwezig kon zijn.

Het was een gezellige avond en zeker voor herhaling vatbaar, dit hangt af of we op 1 september in de school kunnen of niet.

Een dank aan de sponsor Highway-Performance voor het lokaal, het werd gratis ter beschikking gesteld.

Roger.
Terug naar Home